GDZIE JEST VIN?

Twoja prywatność jest dla nas ważna. Ta polityka prywatności ma na celu dostarczenie informacji na temat tego, w jaki sposób GdzieJestVIN.pl zbiera, przechowuje i używa Twoich danych osobowych. Właściciel serwisu GdzieJestVIN.pl jest zobowiązany do ochrony danych osobowych, które GdzieJestVIN.pl pobiera. Proszę poświęcić chwilę aby zapoznać się z naszą Polityką Prywatności która szczegółowo opisuje, co dzieje się z danymi osobowymi, które są pobierane przez GdzieJestVIN.pl. Jednocześnie GdzieJestVIN.pl zastrzega sobie prawo do zmiany warunków niniejszej Polityki Prywatności od czasu do czasu.

1.Zbieranie danych osobowych.

Kontaktując się z nami, dane zawierające Twoje imię, nazwisko, adres e-mail, są zachowywane w bazie danych firmy.

2. Co GdzieJestVIN.pl robi z danymi osobowymi?

Wszystkie dane osobowe, które docierają do nas są przechowywane w naszej bazie danych do momentu, w którym poinformujesz nas, że nie chcesz byśmy dłużej przechowywali te dane. GdzieJestVIN.pl będzie wykorzystywał zebrane dane w celu kontaktu z Tobą. Będziemy przechowywać Twoje dane osobowe w naszym systemie tak długo jak uznamy to za stosowne. Jeśli nie zgadzasz się na przechowywanie Twoich danych osobowych, prosimy wysłać do nas formulaż kontaktowy z odpowiednią informacją . Twoje dane osobowe zostaną wówczas usunięty z naszej bazy danych. GdzieJestVIN.pl informuje, że nie wysyła informacji handlowych ani marketingowych od swoich partnerów ani osób i firm trzecich.

3. Komu ujawniamy Twoje dane?

Nie ujawniamy danych osobowych firmom i osobom trzecim.

4. Kiedy Polityka Prywatności nie ma zastosowania?

Niniejsza polityka prywatności odnosi się wyłącznie do zbierania i wykorzystywania danych przez GdzieJestVIN.pl. Nie odpowiadamy za politykę prywatności firm, które mogą reklamować się na naszych stronach internetowych. Strony te mają własne polityki prywatności.

5. Cookies.

Na naszej stronie GdzieJestVIN.pl używamy plików cookies, aby zapewnić jej użytkownikom jak najlepsze usługi. W każdej chwili można zmienić ustawienia plików cookies w w ustawieniach swoje przeglądarki internetowej. Dlaczego o tym mówimy? Nowe przepisy znowelizowanej ustawy - Prawo Telekomunikacyjne – bazujące na wytycznych Parlamentu Europejskiego wymusiły na właścicielach stron internetowych informowanie użytkowników o tym, że ich strona wykorzystuje cookies. Zobacz także: Por.: Art. 173 Ustawa z dnia 16 lipca 2004 r. – Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. Nr 171, poz. 1800, z późn. zm.), oraz Ustawa o zmianie ustawy – Prawo telekomunikacyjne oraz niektórych innych ustaw (Dz.U. z 21 grudnia 2012, poz. 1445).

  • Co to są pliki cookies? Cookies to małe pliki zawierające dane zapisywane w momencie odwiedzenia określonej strony internetowej. Mogą one być tworzone w pamięci urządzenia zarówno przez serwer WWW, ale także przez samą stronę (a więc po stronie urządzenia). Umożliwiają one pracę poszczególnych elementów strony, takich jak liczniki czy statystyki. Zapamiętują także preferencje użytkownika strony.
  • Jakie cookies używamy? Używamy dwóch rodzajów plików cookies: Performance Cookies, które są wykorzystywane do monitorowania ruchu na naszej stronie internetowej oraz Targeting/Advertising Cookies, które zbierają informacje na temat odwiedzanych witryn www. Jak zarządzać lub zrezygnować z cookies? Jeśli chcesz ograniczyć, zablokować lub usunąć pliki cookie z GdzieJestVIN.pl, można skorzystać z ustawień swojej przeglądarki. Pomocna może także okazać się strona www.allaboutcookies.org na której znajdują się informacje, jak zarządzać plikami cookies.

6. Czy Twoje dane osobowe są u nas bezpieczne?

GdzieJestVIN.pl podejmie wszelkie środki techniczne i organizacyjne aby zapobiec utracie, nieprawidłowemu wykorzystaniu lub zamianie danych osobowych.

8. Aktualizacja Polityki Prywatności.

GdzieJestVIN.pl ma prawo do aktualizacji polityki prywatności poprze publikację nowej wersji na tej stronie internetowej. Należy sprawdzać naszą stronę od czasu do czasu aby mieć pewność że jesteś na bieżąco ze wszystkimi zmianami. Data ostatniej aktualizacji znajduje się na dole tej strony.

9. Skontaktuj się z nami.

Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości dotyczące przechowywania swoich danych osobowych, prosimy o kontakt za pomocą formularza kontaktowego.

 

GdzieJestVIN

2013-11-05